Menu

Království perníku

Penzion Milada [ Penzion ]

Penzion se nachází v centru podhorského střediska Karlov pod Pradědem v nadmořské výšce 750 m n.m. Je vhodným zařízením pro klidnou rodinnou rekreaci.

Oblast v blízkosti Velkého Kotle nabízí výborné podmínky pro pěší turistiku a horská kola. V nedaleké Malé Morávce si můžete zajezdit na koních. V lázích Karlova Studánka (8 km) je možno využít služby masáží a jiných lázeňských procedur. Tenisové kurty jsou k dispozici v Karlové Studánce i v Karlově. Nejbližší krytý bazén se nachází v Břidličné (15 km), koupaliště v nedalekém Bruntále, termální koupaliště můžete navštívit ve Velkých Losinách (35 km). Pro milovníky historie doporučujeme prohlídku zámků v Bruntále a Velkých Losinách.

V zimě mohou milovníci sjezdového lyžování využít 11 vleků přímo v Karlově, 3 z nich v bezprostřední blízkosti penzionu. Náročnější lyžaři mají možnost vyjet na Ovčárnu a na Praděd kyvadlovou autobusovou dopravou (16 km). Vyznavači běžeckých a skialpových lyží mohou vyrazit na tůru přímo od penzionu, trasy vám rádi doporučíme.


Ubytování

Celková kapacita je 12 lůžek:

- Apartmán
2 dvoulůžkové pokoje, společné sociální zařízení, v přízemí penzionu se zvláštním vchodem

- 2 čtyřlůžkové pokoje
samostatné sociální zařízení

Všechny pokoje jsou vybaveny TV. Naši hosté mohou samozřejmě během celého dne posedět v jídelně s krbem či v létě na terase, kde jim rádi nabídneme občerstvení dle přání.

Penzion je nekuřácký.

Služby
K ubytování je standardně poskytována polopenze. Dobu servírování snídaní a večeří si volíte sami podle vašeho programu.

Půjčujeme horská kola.

Zařídíme pronájem tenisového kurtu v Karlově.

Mluvíme německy.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Penzion Milada
Jan Macháček
Karlov pod Pradědem 39
793 36 Malá Morávka
Česko (CZ)
tel: (+420) 554 273 114
(+420) 605 173 037
fax: (+420) 554 273 114

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://milada.rai.cz

Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 19.10.2004 v 12:23 hodin