Menu

Království perníku

Hotel Club Azur **** [ Hotel nebo hostel ]

CK Shenkos, Egypt, Hurghada, Club Azur
Hotel Club Azur
Poloha
Turistické letovisko Hurghada.
Tento hotelový komplex se nachází v zálivu Makadi v jižní části Hurghady u vlastní písčité pláže. Hotel je od Hurghady vzdálen 35 kilometrů a zajišťuje dvakrát denně pravidelnou autobusovou linku přímo do Hurghady.

Ubytování
Komfortně zařízené pokoje s možností až dvou přistýlek. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny telefonem, sat. TV a minibarem.

Zařízení
Najdete zde pěkné prostředí s příjemným personálem. Hotel má vstupní halu s recepcí. Nachází se tady několik druhů restaurací barů i internetová kavárna. Je tu k dispozici diskotéka s živou hudbou. Součástí hotelu je několik obchůdků, kadeřnictví, konferenční místnost a hotelová ambulance. V okolí hotelu můžete aktivně využívat bazén se sladkou vodou, fitness centrum, masáže, sauna a aerobik. V ceně all inclusive jsou zahrnuty animační programy, volejbalové hřiště na pláži, hřiště na tenis a squash s nočním osvětlením, stolní tenis, billiárd, nemotorizované vodní sporty jako je windsurfing, kánoe a šnorchlování. Za poplatek můžete využívat motorové vodní sporty na pláži. Dále můžete za poplatek využívat kvalitní služby místního potápěčského centra, půjčovnu automobilů a směnárnu. Patnáct minut cesty automobilem od hotelu se nachází golfové hřiště. Zdarma jsou k dispozici u bazénů i na pláži lehátka a slunečníky.

Stravování
V ceně all inclusive jsou zahrnuty snídaně, obědy a večeře formou bufetů s bohatým výběrem, a to včetně místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 1000 do 2400 hodin a lehkého občerstvení či zmrzliny pro děti během dne.

Hodnocení
Díte 2-12 let zdarma. Hotelové pokoje s balkónem či terasou. Vlastní písčitá pláž. Možnost uložení cenností do hotelového trezoru. Stravování All Inclusive v ceně. Vhodné pro náročnější klienty.

Naše hodnocení ****
Hotel Club Azur ****
DALŠÍ INFORMACE: http://www.shenkos.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jiřina Mihulová org. 2, 19.12.2003 v 18:38 hodin