Menu

Království perníku

Rekreační středisko Kordárna [ Rekreační areál nebo středisko ]

Rekreační středisko KORDÁRNA ve St. Hrozenkově je přesně to pravé pro rodiny s dětmi, pro dětské tábory, ale i pro sportovně založené mladé lidi. Nachází se v srdci CHKO Bílé Karpaty a nabízí ubytování i možnost stravování.

Rekreační středisko KORDÁRNA se nachází na okraji obce Starý Hrozenkov , v malebném prostředí CHKO Bílé Karpaty. Nabízí ubytování v hlavní budově nebo v chatkách. Ubytovací kapacita hlavní budovy je 42 lůžek. Pokoje jsou dvou-, tří- nebo čtyřlůžkové se sprchovým koutem a WC. Je zde také k dispozici prosklená přednášková místnost, salonek s krbem, jídelna a speciální apartmá pro dvě osoby. Chatky jsou dřevěné, útulné a nabízejí ubytování pro dvacet lidí. Chatek je 5 a každá je čtyřlůžková. Koupelna a WC je společné v hlavní budově.

Rekreační středisko KORDÁRNA dále nabízí ubytování ve dvou větších chatách. Dřevěný srub Kamila má kapacitu 8 osob( 3 pokoje), druhá chata pro 5 osob je zděná. Obě chaty mají vlastní kuchyňku a sociální zařízení. V areálu je sportovní hřiště a dva bazény.

V okruhu asi 150 m je fotbalové hřiště, přírodní koupaliště, ale také obchod s potravinami a benzínová čerpací stanice. Rekreační středisko KORDÁRNA je vhodné jak pro klidný oddech v krásném prostředí, tak i pro aktivní dovolenou. Množství turistických tras a cyklostezek přímo vybízí k toulkám po okolí. V blízkosti se nachází i zámek Nový Světlov s muzeem (15 km) anebo Trenčanský hrad (21 km). V rámci agroturistiky lze s místními soukromými zemědělci sjednat i jízdu na koni.

V rekreačním středisku je možno pořádat i různé společenské akce jako slavnostní hostiny, svatby, ale i obchodní schůzky či odborná školení a semináře.

Ceny na osobu a den:
Nocleh 150-200 Kč
Strava (plná penze) 160 Kč


Ceny jídla: v hodnotě 40-70 Kč

Ubytování lze objednat telefonicky na čísle 572 696 145.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Rekreačníí středisko Kordárna
Starý Hrozenkov
687 74 Starý Hrozenkov
Česko (CZ)
tel: (+420) 572 696 145

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.slovacko.cz

AKTUALIZACE: Pavel Kuča org. 56, 23.03.2007 v 11:30 hodin